FAQ - Spørgsmål & Svar

Hvilken musik spiller I?
Når i bestiller os til jeres næste fest, lægger vi stor vægt på at det er er den rigtige festmusik der bliver spillet. Ord som beat-juggling, scratch, beatmix og remix er nærmest blevet fremmedord for os, for når man spiller for en forsamling hvor der typisk er et stort aldersspænd, er det vigtigt at ramme bredt. Det er vigtigt at alle gæsterne kommer på dansegulvet i løbet af aftenen, og derfor spiller vi som regel et blandet udvalg af festmusik fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og tidens mest aktuelle hits. Vi spiller ikke techno og lignende som udgangspunkt, men er naturligvis altid åbne overfor at tilpasse musikken individuelt til vores kunder.
Hvem spiller ved min fest?
Det gør en af Voksendiscos musikere, som du kan læse mere om Her
Kan jeg vælge en bestemt DJ?
Ja, hvis han er ledig og matcher dine behov. Uanset hvem der spiller kan du være sikker på, at du får en voksen dj, som kender musikken fra de sidste 5 årtier – og som er vant til at spille ved fester med gæster fra 14 til 80 år.
Hvor meget fylder i?
Et enmands-diskotek fylder typisk 3 meter i bredden og 2 – 2,5 meter ud fra væggen. Er der begrænset plads i lokalet under maden, så er vi fleksible – der er altid en løsning.
Hvornår ankommer I for at stille teknikken op?
Typisk 1 time før feststart med mindre andet er aftalt. Der er mulighed for at stille anlægget op på andre tidspunkter imod merbetaling.
Nu blæser I ikke mine gæster ud af lokalet?
Nej. Der er rigtig mange fordomme om diskoteker og DJ’s, men vi gør alt hvad vi kan for at få manet de rygter i jorden. Det er værten der suverænt bestemmer hvor højt der skal spilles. Spiller vi for højt beder du bare om at få skruet ned.
Kan vi ønske musiknumre?
Selvfølgelig. Vi er der for jeres skyld. Alle ønsker er velkomne, dog forbeholder vi os ret til at frasortere numre, som vurderes til ikke at passe ind i selskabet. På forhånd har du mulighed for at ønske bestemte musiknumre, så du er helt sikker på, at det er noget vi har på dagen.
Hvad nu hvis DJ’en bliver syg?
Så mønstrer vi en anden i samme klasse, hvis det på nogen måde er muligt. Dog har vi i vores mange år i branchen aldrig været udsat for, at skulle brænde nogen af pga. sygdom – heldigvis.
Kan vi lave det uden regning?
Nej. Så dækker forsikringen ikke.
Hvilken forsikring?
Den der gør, at du er i gode hænder – og lovpligtigt for os at have. Skulle skaden ske, så er vi dækket ind. 7-9-13 – Det har aldrig være aktuelt, og bliver det forhåbentlig heller ikke.
Jeg er stadig i tvivl om I nu også kan spille noget for alle aldre som i siger?
Det skal du ikke være. Vores voksen-DJ’s spiller udelukkende voksenfester og er vant til at spille på tværs af generationerne. Ellers er du velkommen til at spørge en af vores samarbejdspartnere. De har op til flere gange hørt og set vores DJ’s i aktion.
Jeg kunne også bare leje en jukeboks?
Det er selvfølgelig en mulighed – så skal du bare være forberedt på, at du skal lave alt arbejdet selv. Jukeboksen rummer ikke nær så meget musik, og den har ingen situationsfornemmelse. Herudover skal I selv programmere den, og selvom det kan være sjovt selv at vælge numre i starten, er det som regel ikke så sjovt at høre Onkel Jørgens røde gummibåd i flere timer. DJ’en har derimod den fordel, at han sørger for det hårde arbejde med at fordele sol og vind lige, han fravælger eventuelle “uheldige” ønsker og musikken spiller flydende fra genre til genre uden at tempoet “hopper op og ned”.
Hvordan bestiller jeg en DJ?
Det kan du gøre under menuen Booking. Hvis du hellere vil tale med en “i den anden ende” kan du kontakte os på tlf. 70 26 47 47. Så sørger vi for, at du får et tilbud – og når du har accepteret tilbuddet sender vi en info-mail, der skal udfyldes med alle de praktiske detaljer. Når vi har alle de nødvendige informationer og du har indbetalt et mindre depositum, har du bestilt musikken til din fest. Derefter er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen inden festen, hvis der dukker spørgsmål op, eller andet vi kan være behjælpelige med.
Hvad skal vi ellers sørge for?
Strøm, plads og at vi kan få adgang til feststedet på det aftalte ankomsttidspunkt – så klarer vi resten.
Hvad kommer oveni prisen?
Ingenting. Den pris du får er totalprisen og alt er inklusive. Herunder også kørsel. Det eneste der kommer oveni er lidt mad og drikke til DJ’en. Bemærk, at vi frabeder os, at der bliver serveret alkohol for vores personale.
Hvad hvis vi vil have discolys med i pakken?
Lys til dansegulvet medfølger i vores pakker. Vi har ud fra vores erfaringer sammensat nogle lyspakker der passer til det valgte set-up. Man har dog mulighed for selv at opgradere lyspakken. Priserne starter fra 495 DKK.
Hvad er discolys for en størrelse?
Vi ved at mange bliver skræmte når vi taler om discolys. Derfor har vi sammensat nogle lyspakker, der passer til de flestes behov. Ikke for vildt og “tivoli agtigt”, og ikke for kedeligt. Vores lyspakker skaber danseglæde blandt unge og ældre.
Hvor meget skal I have i depositum?
Typisk er det et beskedent beløb i omegnen af 500-1.500 DKK, alt efter størrelsen på den bestilte pakke. Det gør vi for at sikre vores personale, da de så snart aftalen er bekræftet, holder deres dag ledig, og ofte må takke nej til andre jobs.
Hvornår betaler jeg så?
Vi anbefaler, at depositum bliver betalt hurtigst muligt, for først når det er indbetalt er aftalen endelig. Restbeløbet forfalder på aftenen, og inden spilstart. Her betales der til DJ’en – ikke check eller betalingskort. Bryder du dig ikke om at rende rundt med kontanter på dagen, kan du overføre restbeløbet til vores konto, så vi senest har beløbet 5 dage før festen. Derved har vi mulighed for at kunne nå at registrere din indbetaling.
Hvor mange kommer I?
1 DJ, som er der under hele arrangementet. Herudover kan der være tale om 1-2 chauffører, som leverer og afhenter anlægget, men de er ikke til stede under selve festen.
Kan jeg købe ekstratimer, hvis festen går godt på sluttidspunktet?
Selvfølgelig – det aftales bare med DJ’en på aftenen, og gerne så tidligt som muligt. Så har vi eventuelt mulighed for at ændre i vores køreplan for natkørslerne.
Dj til dinner. Hvad er dinner, og hvad nu hvis der kommer en sang?
Dj til bryllup er vores spidskompetence, og at være dj til bryllup er en vigtig og betydningsfuld opgave. De fleste af vores bryllupskunder vælger dinnerløsningen, og her vil vi prøve at forklare hvad dinnermusik egentlig er.

Vores dj er gerne med lige fra brudeparret går til bords, gerne akkompagneret af brudemarchen, til de sidste gæster tager hjem.
Jeres bryllupsmiddag smager bare lidt bedre, når den er ledsaget af romantisk baggrundsmusik.
Musikken bliver naturligvis afspillet i et lydniveau, hvor alle stadig kan tale sammen.
Under hele middagen er vores dj til stede og sørger for at musikken bliver slukket, når der er taler eller anden form for underholdning.
Sammen med jeres toastmaster sørger vi for at koordinere eventuelle indslag, så i som brudepar ikke skal koncentrere jer om andet end at have en helt vidunderlig dag.
Jeres gæster har også mulighed for at afspille lyd fra Ipad/projektor i forbindelse med indslag for brudeparret. Bare i selv sørger for projektor, så medbringer vi kablet. Vi skal blot vide det fem dage i forvejen. I har også mulighed for at låne en mikrofon i forbindelse med indslag.
Som brudepar er i også mere end velkomne til at ønske musik, der har betydning for jer, eller jeres gæster. Enten på forhånd, eller på selve aftenen.
Med andre ord, når VoksenDisco.dk spiller er musikønsker altid velkomne.

Hvad nu hvis der kommer en sang?
Som en ekstra service tilbyder vi at spille op til lejlighedssange, hvis jeres gæster vil fejre jer med en sang. Dog synger vi ikke med – mest af hensyn til festens gæster.
Vi ligger heller ikke op til “sejle op af åen”, “De skal leve m.v”.
Denne form for underholdning overlader vi til jeres gæster, eller eventuelt en rigtig musiker.

Et godt råd
Et godt råd til potientielle sangskrivere herfra, er at vælge en melodi, der er alment kendt, og droppe de finkulturelle sange fra højskole-sangbogen. Det er muligt det lyder lidt plat, men en melodi fra “De Små Synger” har langt større gennemslagskraft
Vi vil gerne forsøge at fremskaffe evt. melodier som vi ikke har. Send os en email, for at være på den sikre side.