Musikere

Saxofonist
Alle fester med god musik og et fyldt dansegulv er en succes, og netop valget af dansemusik er afgørende for den samlede festoplevelse.

Det betyder alt for os at musikken er af højeste kvalitet, og derfor beskæftiger vi os kun med musikere, som vi ved er dygtige på grund af vores mange års samarbejde. Vores musikere sørger for, at der gennem hele festen er en rød tråd i musikken. De kan også være behjælpelige med lån af mikrofon og bestemte musiknumre der skal bruges i forbindelse med festen.

Vores musikere spiller til fødselsdage, firmafester og bryllupper.
Sidstnævnte har været vores speciale de seneste 13 år, med mere end 100 afviklede bryllupper årligt.

Dj's

Vi tilbyder forskellige typer dj´s men fælles for dem alle er, at de er det man kalder all round party-dj’s.
Vores dj’s kan fornemme stemningen til festen og tilgodeser altid alle gæsterne.

Du vil ca. 1-2 uger før festen blive kontaktet af den dj der skal spille for dig, så du med ro i maven kan glæde dig til festen.
Du er velkommen til at sende specifikke musikønsker til os, så bliver de spillet til festen.

Her kan du se hvilke dj’s vi har, og du er velkommen til at kontakte os hvis du har specifikke ønsker, så vi sammen kan finde den dj der passer bedst til din fest.
Casper Bryllup DJ
Casper er stifteren af Voksendisco.dk, og historien om en ung dreng hvor det hele startede tilbage i ungdomsskolen i 1997. Hver onsdag blev pladespillerne hevet frem, og egentlig var det kun pædagogerne der skulle spille. Det ændrede sig hurtigt, og pludselig stod den lille lyshårede dreng fra ungdomsskolen bag pulten og spillede.

Det lød ikke særlig godt, men det var sjovt. På ungdomsskolen mødte Casper Mikkel, og det viste sig at de havde samme ideer. Sammen startede de Diskotek Mica i 1998, som sidenhen har haft mange navne, da ungdomsusikkerheden tog navnet på noget af en rejse. Dengang var det naturligvis ungdomsfester og fødselsdage der fyldte det hele.

Sidenhen har Casper været opvarmnings dj for nogle af de største danske artister, været show-dj, spillet på natklubber og diskoteker i både ind- & udland samt været radiovært i en længere årrække.
Casper spiller primært digitalt men kan også spille på vinyl, og er en habil dj med mere end 800-900 fester på bagen gennem de sidste 21 år. Siden 2005 har Casper udelukkende spillet bryllupper og fødselsdage. Han spiller det musik som gæsterne ønsker, og kommunikerer med dem via musikken.

Eksempler på noget af det der bliver sneget ind på en god aften kunne være følgende:
Don’t Stop Till You Get Enough, Jump, Rabalderstræde, Time Of My Life, Happy, Despacito, Hot, September, Den Jeg Elsker, Kom Tilbage Nu, Long Train Running, R.E.S.P.E.C.T., Stayin Alive, For Evigt, 9 To 5, Lidt I Fem, Vågner I Natten, Mercy, I’m Coming Out, Viva La Vida, Let Me Entertain You, Crazy Little Thing Called Love, Twist & Shout, Sing Hallelujah, What Is Love, Moves Like Jagger, Play That Funky Music, Shut Up & Dance, All The Single Ladies, Wannabe, Blue, Highway To Hell, Sleeping My Day Away og sådan kunne man blive ved.

Hvis ovenstående passer godt til jeres fest, er Casper et oplagt valg. Casper spiller både alene men også som dynamisk duo med vores populære dj/sax løsning, eller den helt store pakke med dj, saxofonist & perkussionist.
Dj Nicolai

DJ Nicolai er eventyret om dj’en der startede som 17-årig på det mindste diskotek ude på landet, og som senere kom til at spille på nogle af de største diskoteker og natklubber i provinsen. Han er den glade og udadvendte type, som sætter en ære i at skabe rammerne for en god fest. Hans motto er ”man skal være en del af festen for at kunne skabe festen”.

I en del år lavede han radio på amatørniveau, men det viste sig at Nicolai havde talent for radio, hvorfor han senere begyndte at lave radio på professionelt plan. Derfor ligger det ham ikke fjernt at bruge mikrofonen i det omfang i ønsker det, hvorvidt det skal være som entertainer, eller blot når natmaden skal annonceres.

Nicolai spiller alle de store hits fra 50’erne og frem til i dag. Det gør han med et twist der giver mening, og hele vejen igennem er det nøje udvalgt dansevenligt musik baseret på mere end 20 års erfaring der bliver hevet frem fra arkivet.
Nicolai har i 2019 25-års jubilæum som dj og hans CV tæller bl.a.:

CPH Lufthavn
Christiansborg
Damhuskroen
H. K. H. Kronprins Frederik og H. K. H. Kronprinsesse Marys’ bryllup
BRF Kredits store julefrokost
Officersskolen
Et utal af bryllupper, firmafester og temafester

Hos VoksenDisco har vi samarbejdet med Nicolai i mere end 13 år, og i den periode har han spillet mere end 100 bryllupper for os, både med og uden saxofonist. Vi tør næsten garantere ømme fødder dagen efter.

Sune er en dygtig dj med mere end 25 års erfaring, og han har spillet til en lang række bryllupper, firmafester, konfirmationer og fødselsdage.

Sune spiller de fleste genrer af musik, bl.a. pop, r ’n’ b, disco samt rock, og kan spille alt fra 60’erne og frem til nutidens mest benyttede dansehits.

Det som især kendetegner Sune, er hans evne til at ”læse” dansegulvet, og han ved hvad der skal gøres hvis ikke alle de sikre hits virker.
”Det vigtigste for mig er, at folk får en fantastisk aften, med musik de kender og har lyst til danse til”.

Hos Voksendisco har vi samarbejdet med Sune gennem mere end 15 år, og vi bruger ham primært til mange af vores kunders bryllupper.
dj morten
Morten er en meget dygtig og erfaren bryllups dj. Siden 2005 har han spillet musik for alle. Eventyret startede på gymnasier og klubber rundt omkring i Danmark, og som årene gik begyndte Morten at fokusere på det vi hos VoksenDisco kalder voksenfester med musik for alle. Herunder bryllupper, fødselsdage og firmafester. Morten spiller stadig på klubber indimellem, men spørger man ham selv, foretrækker han absolut et bryllup, hvor stemningen er intim og hyggelig, og hvor hver en lille detalje tæller.

Morten selv fortæller; ”at musikken altid har været min store interesse, og det er min fornemmeste opgave, at være med til at gøre Jeres aften uforglemmelig hvad angår musikken”. Morten fortsætter og fortæller at; ”jeg spiller hits fra de glade 60-ere frem til nutidens bedste toner, der samler alle på dansegulvet”. ”Jeg er udadvendt og sætter en ære i, at det er Jeres fest og ikke min egen”. ”Ønsker er velkomne, så længe de stemmer overens med værtsparrets forventninger”.
Morten passer perfekt til brylluppet, hvor der ønskes en rolig bryllups dj, som har fokus på at spille den gode dansemusik.
Morten har det meste populære musik hvilket betyder at I og Jeres gæster vil blive ført frem og tilbage mellem dengang og i dag. Morten spiller virkelig musik, så der er noget for alle aldre til festen.
Dj Nick, Bryllup, Musik,Fest
Information om Nick er på vej!
Dj Peter, Bryllup, Fest,Firma fest,Musik
Information om Peter er på vej!
DJ Carsten, Bryllup, Musik, Fest
Information om Carsten er på vej!
Dj Stefan, Bryllup,fest,firmafest
Information om Stefan er på vej!

Daniel kan beskrives som en dj til enhver lejlighed. Han er en professionel dj, med mange års erfaring i det danske musikliv gennem hans job som dj og musik producer.

Dansk og international pop og rock er i højsædet når Daniel spiller. Hits fra 60’erne og frem til de hotteste hits bliver hevet frem, og kunstnere som Thomas Helmig, Michael Jackson, Rasmus Seebach og Stevie Wonder får en tur i den magiske kogegryde, hvor det hele bliver sammensmeltet til et langt dansevenligt soundtrack. Repertoiret er bredt og kan altid tilpasses alle typer fester.
Daniel formår at være fluen på væggen, samtidigt med han musikalsk løfter festen et hak yderligere i den rigtige retning.

Står du og mangler netop den dj der kan gøre din fest sjovere, så kan du bestille Daniel både med og uden saxofonist. 

Saxofonister

Vil I skabe en unik stemning til Jeres bryllup, eller blot overraske Jeres gæster med et anderledes input ved festen? Så kan I booke en af vores bryllups dj’s akkompagneret af en af vores dygtige saxofonister og/eller perkussionister, og I har naturligvis selv indflydelse på, hvilken musik der skal spilles til Jeres fest.

En ting for dem alle er, at de helt sikkert sætter ekstra gang i Jeres dansegulv. I kan læse mere om hver enkelt saxofonist under deres profil.
Saxofonist book
Saxofonist, Bryllup, Dj, Jeppe
Jeppe er uddannet saxofonist fra RMC i København. Han er aktiv musiker indenfor jazz, blues, soul og pop.
Han spiller bl.a. med festgruppen Jazz Five og Jack Street og skriver musik til sin egen gruppe.
Derudover underviser han også andre saxofonister, og Jeppe er en multikunstner, da han stort set kan spille på alle instrumenter.
Jeppe havde sin debut med at spille sammen med dj’s, da han tilbage i 2008 spillede med dj-legenden Kjeld Tolstrup inden hans alt for tidlige død. Siden dengang har han fast spillet sammen med forskellige dj’s rundt omkring i Danmark. Den dag i dag er Jeppe en fast del af teamet hos VoksenDisco og har været det de seneste 6 år.
Jeppe elsker at give den gas med sit udadvendte groovy spil, og bidrager altid positivt til den festlige stemning. Han sætter en ære i at tilføre dj-oplevelsen et ekstra niveau, og formår at levere et virkelig levende kick til musikken.
Saxofonist, Dj, Bryllup, Ole
Information om Ole er på vej!
Saxofonist Thomas
Thomas er med sin saxofon en stærk stemme i musikken. Han har en bred musikalsk erfaring med sig og har stået på scenen bag mange af de store danske artister herunder Thomas Helmig, Rasmus Seebach, Medina. For øjeblikket er det bl.a. Lukas Graham, The Antonelli Orchestra og Johnny Logan som har glæde af Thomas’ store talent og dedikation.
Han har optrådt med DJ’s både nationalt og internationalt og har på det seneste gjort sig bemærket på udgivelser med den LA-baserede synthwave-gruppe The Midnight, som har eksplosivt voksende succes i hjemlandet USA.

Hos VoksenDisco kan du booke Thomas med vores dj/sax løsning eller med pakken ”Lets Dance” hvor du får dj, saxofonist & percussionist i samme pakke.
Saxofonist Thomas
Johan er en af landets bedste saxofonister indenfor jazz, blues og funk. Han har mere end 10 års erfaring på den professionelle musikscene og har spillet i ind- og udland med bands og artister som bl.a. Burhan G, Natasja, Pink Floyd Project, Miss Mukupa, The Blue Van, Per Vers og D/Troit. Dertil diverse jazzbands som Tivoli Big Band og Monday Night Big Band samt egne projekter som Jazz Five, Tuesday Night Brass Band og Babylove & the van Dangos, med hvilke han har udgivet en lang række albums.

Johan har stor erfaring med bryllups dj og saxofon og har spillet til et utal af bryllupper, fødselsdage og firmafester for VoksenDisco. Fælles for alle optrædener er indlevelse, stor musikalitet og at musikken kommer ud over scenekanten og involverer publikum i festen.

perkussionister

Vi er stolte af at kunne præsentere en af landets bedste perkussionister og trommeslager. Vil I have en oplevelse til Jeres fest som sent vil glemmes, kan vores perkussionister bestilles med pakken Let's Dance. Her får I dynamik og fest for fuld hammer, når triokombinationen bestående af en bryllups dj, saxofonist og perkussionist sparker dansegulvet i gang med nøje udvalgte hits. Denne pakke anbefaler vi at I booker i særdeles god tid, da det kræver en del logistik fra vores side af, og flere ledige kalendere. I kan læse mere om hver enkelt under deres profil.

Image
Perkussionist, Bryllup, Dj, Jeppe
Jeppe er en af VoksenDiscos’ kompetente musikprofiler, som vi er glade for at have hos os. Han har de sidste 3 år spillet hos os i forbindelse med vores pakke ”Lets Dance”, og vi bruger ham sammen med vores dygtige djs og saxofonister til at skabe unikke festoplevelser og events udover det sædvanlige.

Jeppe leverer altid et veloplagt show og sætter med garanti ekstra fut i jeres allerede overophedede dansesko. Han er en garvet perkussionist og trommeslager som siden 2005 har indtaget scenerne i både ind- & udland med navne som Natasja, Klumben & Raske Penge, Kenneth Bager, Pharfar, Shaka Loveless, Wafande, Cecilia, Isam B. med flere.
Han behøver ikke en yderligere introduktion, men bør opleves live.
Bryllup Saxofonist