Musikere

Saxofonist
Alle fester med god musik og et fyldt dansegulv er en succes, og netop valget af dansemusik er afgørende for den samlede festoplevelse. Derfor spiller vi de største hits fra de sidste 5 årtier, præcis som I kender dem, og DJ’en sørger for et fyldt dansegulv hele natten.

Vi går meget op i, at den eller de musikere vi booker til Jeres fest er den rigtige. Derfor har vi headhuntet dem vi mener er de bedste i branchen indenfor de fester vi arbejder med. Alle sammen er musikere vi har arbejdet sammen med i mange år.

I tæt dialog med dig, finder vi altid den løsning der passer bedst til netop din fest, så dansegulvet hele tiden er fyldt. Inden festen sørger Camilla eller Casper for at du trygt kommer igennem forløbet fra start til slut. Kommer der spørgsmål undervejs afklares de hurtigt, så du kan læne dig tilbage med ro i maven, og blot glæde dig til den gode musik. Konceptet skal efter vores mening være simpelt og ligetil, med gennemskuelige priser uden ekstra omkostninger.

DJ eller DJ med Saxofonist

Vi har i mange år haft stor succes med at kombinere  Live DJ Mix, med den skønne lyd saxofonen bidrager med. Saxofonen giver en fantastisk levende stemning. Hvis lejligheden byder sig og stemningen er til det, vil I kunne opleve saxofonisten stå omringet på dansegulvet og spille alle Jeres yndlingssange. Denne løsning har vi lavet, da det giver oplevelsen af en live optrædende, men hvor vi ikke er låst fast på et bestemt repertoire. Vi kan også bookes som DJ uden saxofonist, hvor vi kan bestilles med eller uden dinnermusik.

Dinnermusik

Vælger I løsningen med dinnermusik efterfulgt af dansemusik kommer DJ’en typisk 1-2 timer før gæsterne går til bords. Her bliver et lækkert lyd- & lysanlæg stillet op, så det er klar ved Jeres ankomst. Når I går til bords starter DJ’en med at spille hyggelig og afdæmpet musik som rammer bredt. I vil opleve klassiske hits der kan få enhver til at nynne med, og lydniveauet bliver konstant tilpasset selskabet, så alle kan tale sammen.

Vores DJ's er ikke de DJ's der ”styrer” festen med skålesange og andre indslag. De er ydmyg og spiller den rigtige musik på det rigtige tidspunkt.
Når mikrofonen skal bruges, sørger DJ’en for at den er klar sammen med eventuelle kabler der skal bruges til anden afvikling.
Som aftenen skrider frem, skrues der løbende op og gøres klar til dans. Her spilles de største hits fra de sidste 5 årtier, præcis som I kender dem, og DJ’en sørger for et fyldt dansegulv hele natten.
Repertoiret bliver nøje udvalgt i forhold til aldersgruppen og stemningen på aftenen, både under middagen og når der spilles op til dans.
Når festen er veloverstået pakkes lyd- & lysanlæg sammen, og for DJ'en starter den hårde del nu. Her bruges der hurtigt et par timer på nedpakning og kørsel, og når han kommer på lageret skal der pakkes ud og gøres klar til næste job. I kan desuden glæde Jer over, at denne tid ikke påvirker spilletiden.

Denne helaftenspakke består typisk af 4-5 timers dinnermusik efterfulgt af 3-4 timers dansemusik, og hvis I ikke kan få nok, er der altid mulighed for at forlænge musikken på aftenen.

Vi ses på dansegulvet.

DJ's

Vi tilbyder forskellige typer DJ’s, men alle er all-round DJ’s som kan spille til alle fester. De fornemmer stemningen og spiller for alle gæster. Både ny og gammel musik, alt efter kundens ønsker mv. De spiller også ønsker der kommer på dagen, og endda med et smil. Specifikke musikønsker modtages gerne inden festen, og er en rigtig god rettesnor til, hvad der skal spilles på dagen.

Ca. 1-2 uger før festen kontakter Jeres DJ Jer, så I med ro i maven kan glæde Jer til festen. Inden festen kontakter vi også feststedet for afklaring af evt. tekniske spørgsmål, get in mv. Hvis vi skal spille under maden kontakter vi også toastmasteren, så der ikke kommer nogle overraskelser på dagen.

Her kan du se hvilke DJ’s vi har, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har specifikke ønsker, så vi sammen kan finde den DJ der matcher til Jeres fest.
Casper Bryllup DJ
Casper er stifteren af Voksendisco.dk, og historien om en ung dreng hvor det hele startede tilbage i ungdomsskolen i 1997. Hver onsdag blev pladespillerne hevet frem, og egentlig var det kun pædagogerne der skulle spille. Det ændrede sig hurtigt, og pludselig stod den lille lyshårede dreng fra ungdomsskolen bag pulten og spillede.

Det lød ikke særlig godt, men det var sjovt. På ungdomsskolen mødte Casper Mikkel, og det viste sig at de havde samme ideer. Sammen startede de Diskotek Mica i 1998, som sidenhen har haft mange navne, da ungdomsusikkerheden tog navnet på noget af en rejse. Dengang var det naturligvis ungdomsfester og fødselsdage der fyldte det hele.

Sidenhen har Casper været opvarmnings dj for nogle af de største danske artister, været show-dj, spillet på natklubber og diskoteker i både ind- & udland samt været radiovært i en længere årrække.
Casper spiller primært digitalt men kan også spille på vinyl, og er en habil dj med mere end 800-900 fester på bagen gennem de sidste 21 år. Siden 2005 har Casper udelukkende spillet bryllupper og fødselsdage. Han spiller det musik som gæsterne ønsker, og kommunikerer med dem via musikken.

Eksempler på noget af det der bliver sneget ind på en god aften kunne være følgende:
Don’t Stop Till You Get Enough, Jump, Rabalderstræde, Time Of My Life, Happy, Despacito, Hot, September, Den Jeg Elsker, Kom Tilbage Nu, Long Train Running, R.E.S.P.E.C.T., Stayin Alive, For Evigt, 9 To 5, Lidt I Fem, Vågner I Natten, Mercy, I’m Coming Out, Viva La Vida, Let Me Entertain You, Crazy Little Thing Called Love, Twist & Shout, Sing Hallelujah, What Is Love, Moves Like Jagger, Play That Funky Music, Shut Up & Dance, All The Single Ladies, Wannabe, Blue, Highway To Hell, Sleeping My Day Away og sådan kunne man blive ved.

Hvis ovenstående passer godt til jeres fest, er Casper et oplagt valg. Casper spiller både alene men også som dynamisk duo med vores populære dj/sax løsning, eller den helt store pakke med dj, saxofonist & perkussionist.
DJ Carsten, Bryllup, Musik, Fest
Information om Carsten er på vej!

Daniel kan beskrives som en dj til enhver lejlighed. Han er en professionel dj, med mange års erfaring i det danske musikliv gennem hans job som dj og musik producer.

Dansk og international pop og rock er i højsædet når Daniel spiller. Hits fra 60’erne og frem til de hotteste hits bliver hevet frem, og kunstnere som Thomas Helmig, Michael Jackson, Rasmus Seebach og Stevie Wonder får en tur i den magiske kogegryde, hvor det hele bliver sammensmeltet til et langt dansevenligt soundtrack. Repertoiret er bredt og kan altid tilpasses alle typer fester.
Daniel formår at være fluen på væggen, samtidigt med han musikalsk løfter festen et hak yderligere i den rigtige retning.

Står du og mangler netop den dj der kan gøre din fest sjovere, så kan du bestille Daniel både med og uden saxofonist. 

Info på vej!
Info på vej!
dj morten
Morten er en meget dygtig og erfaren bryllups dj. Siden 2005 har han spillet musik for alle. Eventyret startede på gymnasier og klubber rundt omkring i Danmark, og som årene gik begyndte Morten at fokusere på det vi hos VoksenDisco kalder voksenfester med musik for alle. Herunder bryllupper, fødselsdage og firmafester. Morten spiller stadig på klubber indimellem, men spørger man ham selv, foretrækker han absolut et bryllup, hvor stemningen er intim og hyggelig, og hvor hver en lille detalje tæller.

Morten selv fortæller; ”at musikken altid har været min store interesse, og det er min fornemmeste opgave, at være med til at gøre Jeres aften uforglemmelig hvad angår musikken”. Morten fortsætter og fortæller at; ”jeg spiller hits fra de glade 60-ere frem til nutidens bedste toner, der samler alle på dansegulvet”. ”Jeg er udadvendt og sætter en ære i, at det er Jeres fest og ikke min egen”. ”Ønsker er velkomne, så længe de stemmer overens med værtsparrets forventninger”.
Morten passer perfekt til brylluppet, hvor der ønskes en rolig bryllups dj, som har fokus på at spille den gode dansemusik.
Morten har det meste populære musik hvilket betyder at I og Jeres gæster vil blive ført frem og tilbage mellem dengang og i dag. Morten spiller virkelig musik, så der er noget for alle aldre til festen.
Info på vej!
Dj Nick, Bryllup, Musik,Fest
Nick er en fantastisk dygtig DJ og den mest erfarne DJ vi kan tilbyde. Nick har spillet som DJ siden start 80’erne, og været rundt i alle kroge af Danmark samt spillet flere steder i udlandet.

Nick spiller musik for Jer, og ikke sig selv, og han gør det med måde & stil. Han er en af vores foretrukne DJ’s når det gælder musik hvor alle til festen skal kunne være med.

Nick er rolig og en altid frisk og smilende dj, og som han selv siger, så er hans opgave at finde alle de hits Jeres fødder ikke kan stå stille til.

Nick kan bookes som DJ eller video-DJ (VJ) hvor han spiller musik fra 80’erne og frem til i dag, med originale musikvideoer som bliver afspillet via projektor eller TV-skærme. Derudover laver han også selv remix’ af mange af de kendte sange, som I og Jeres gæster ikke kan sidde stille til.

Nicks favoritnumre kommer fra 80’erne og 90’erne, men han spiller også alle de nye hits, og det betyder at han sørger for at alle til festen får en god oplevelse.
Dj Nicolai

DJ Nicolai er eventyret om dj’en der startede som 17-årig på det mindste diskotek ude på landet, og som senere kom til at spille på nogle af de største diskoteker og natklubber i provinsen. Han er den glade og udadvendte type, som sætter en ære i at skabe rammerne for en god fest. Hans motto er ”man skal være en del af festen for at kunne skabe festen”.

I en del år lavede han radio på amatørniveau, men det viste sig at Nicolai havde talent for radio, hvorfor han senere begyndte at lave radio på professionelt plan. Derfor ligger det ham ikke fjernt at bruge mikrofonen i det omfang i ønsker det, hvorvidt det skal være som entertainer, eller blot når natmaden skal annonceres.

Nicolai spiller alle de store hits fra 50’erne og frem til i dag. Det gør han med et twist der giver mening, og hele vejen igennem er det nøje udvalgt dansevenligt musik baseret på mere end 20 års erfaring der bliver hevet frem fra arkivet.
Nicolai har i 2019 25-års jubilæum som dj og hans CV tæller bl.a.:

CPH Lufthavn
Christiansborg
Damhuskroen
H. K. H. Kronprins Frederik og H. K. H. Kronprinsesse Marys’ bryllup
BRF Kredits store julefrokost
Officersskolen
Et utal af bryllupper, firmafester og temafester

Hos VoksenDisco har vi samarbejdet med Nicolai i mere end 13 år, og i den periode har han spillet mere end 100 bryllupper for os, både med og uden saxofonist. Vi tør næsten garantere ømme fødder dagen efter.

Info på vej!
Dj Stefan, Bryllup,fest,firmafest
På trods af at vi med stolthed siger vi alle har mere end 20 års erfaring, gælder dette dog ikke Stefan. Stefan er vores absolut yngste DJ, med blot 6 års erfaring som DJ. Dertil skal lægges 15 års erfaring som saxofonist.

Stefan er en humørbombe uden lige, og det smitter af på alle han er i kontakt med. Med hans friske musikstil, får han alle på gulvet i løbet af festen, og hvis lejligheden byder sig og stemningen er til det, kan han godt finde på at tage hans saxofon frem og spille lækre toner til DJ-mixet. Noget der hos mange er et stort hit.

Stefan spiller primært som DJ til fødselsdag og firmafest men kan også spille musik til bryllup eller reception.
Info på vej!
Info på vej!
Sune er en dygtig dj med mere end 25 års erfaring, og han har spillet til en lang række bryllupper, firmafester, konfirmationer og fødselsdage.

Sune spiller de fleste genrer af musik, bl.a. pop, r ’n’ b, disco samt rock, og kan spille alt fra 60’erne og frem til nutidens mest benyttede dansehits.

Det som især kendetegner Sune, er hans evne til at ”læse” dansegulvet, og han ved hvad der skal gøres hvis ikke alle de sikre hits virker.
”Det vigtigste for mig er, at folk får en fantastisk aften, med musik de kender og har lyst til danse til”.

Hos Voksendisco har vi samarbejdet med Sune gennem mere end 15 år, og vi bruger ham primært til mange af vores kunders bryllupper.

Saxofonister

Vil I skabe en unik stemning til Jeres bryllup, eller blot overraske Jeres gæster med et anderledes input ved festen? Så kan I booke en af vores bryllups dj’s akkompagneret af en af vores dygtige saxofonister og/eller perkussionister, og I har naturligvis selv indflydelse på, hvilken musik der skal spilles til Jeres fest.

En ting for dem alle er, at de helt sikkert sætter ekstra gang i Jeres dansegulv. I kan læse mere om hver enkelt saxofonist under deres profil.
Saxofonist book
Hvis der skal være gang i dansegulvet, er en DJ et godt og solidt valg til let og effektivt at sparke den rette stemning i gang. Men skal festen op på et helt andet niveau, findes der ikke noget federe end en saxofonist til at jamme med på de sange som Dj’en spiller.

Personligt elsker jeg at jamme til pop, disco, house, dance og andet EDM-musik. Jeg har stor erfaring med dette, og jeg har nydt hvert et øjeblik, og har virkelig formået at spille festen ud i en anden dimension. Jeg har erfaringer fra mange private selskaber, men også fra natklubber både i Danmark og Sverige. Typisk spiller jeg sammen med en DJ, men I kan også booke mig uden.

Kombinationen med DJ og sax kan også bruges til at skabe lounge-stemning eller ved fester som f.eks. receptioner, events, frokoster eller anden baggrundsmusik. Her er tempoet helt i bund, og der er fokus på at skabe en smooth stemning med masser af rum til at tale henover musikken.
Saxofonist, Bryllup, Dj, Jeppe
Jeppe er uddannet saxofonist fra RMC i København. Han er aktiv musiker indenfor jazz, blues, soul og pop.
Han spiller bl.a. med festgruppen Jazz Five og Jack Street og skriver musik til sin egen gruppe.
Derudover underviser han også andre saxofonister, og Jeppe er en multikunstner, da han stort set kan spille på alle instrumenter.
Jeppe havde sin debut med at spille sammen med dj’s, da han tilbage i 2008 spillede med dj-legenden Kjeld Tolstrup inden hans alt for tidlige død. Siden dengang har han fast spillet sammen med forskellige dj’s rundt omkring i Danmark. Den dag i dag er Jeppe en fast del af teamet hos VoksenDisco og har været det de seneste 6 år.
Jeppe elsker at give den gas med sit udadvendte groovy spil, og bidrager altid positivt til den festlige stemning. Han sætter en ære i at tilføre dj-oplevelsen et ekstra niveau, og formår at levere et virkelig levende kick til musikken.
Saxofonist Thomas
Johan er en af landets bedste saxofonister indenfor jazz, blues og funk. Han har mere end 10 års erfaring på den professionelle musikscene og har spillet i ind- og udland med bands og artister som bl.a. Burhan G, Natasja, Pink Floyd Project, Miss Mukupa, The Blue Van, Per Vers og D/Troit. Dertil diverse jazzbands som Tivoli Big Band og Monday Night Big Band samt egne projekter som Jazz Five, Tuesday Night Brass Band og Babylove & the van Dangos, med hvilke han har udgivet en lang række albums.

Johan har stor erfaring med bryllups dj og saxofon og har spillet til et utal af bryllupper, fødselsdage og firmafester for VoksenDisco. Fælles for alle optrædener er indlevelse, stor musikalitet og at musikken kommer ud over scenekanten og involverer publikum i festen.
Saxofonist, Dj, Bryllup, Ole
Information om Ole er på vej!
Info På vej
Steven flyttede til Danmark fra hans hjemby Sacramento, Californien tilbage i 2010, og der gik ikke lang tid før, at Steven havde cementeret sit navn i den danske musikbranche som en dygtig saxofonist.

Christian Andersen & Rasmus Poulsen, bedre kendt som Klumben & Raske Penge var blot en af mange grupper, som fik øje på den unge amerikanske saxofonist, & de tog ham hurtigt til sig, som en del af deres faste musikalske stab. Steven spillede i mange år sammen med Klumben & Raske Penge, & en af de helt store oplevelser fik han da også sammen med gruppen, da de i 2014 spillede på Orange Scene på Roskilde Festival for tæt ved 60.000 gæster.

Steven er også en anerkendt producer, & blandt mange har han indspillet musik sammen med Isam B fra Outlandish, Pato Siebenhaar, Ane Trolle & Morten McCoy.

Professionelt har Steven spillet saxofon i mere end 20 år, & han er en multikunstner som mestrer de fleste musikinstrumenter.

Det kan nævnes at Steven har spillet i mere end 24 lande fordelt på alle kontinenterne, mange af disse jobs sammen med DJ’s.
Saxofonist Thomas
Thomas er med sin saxofon en stærk stemme i musikken. Han har en bred musikalsk erfaring med sig og har stået på scenen bag mange af de store danske artister herunder Thomas Helmig, Rasmus Seebach, Medina. For øjeblikket er det bl.a. Lukas Graham, The Antonelli Orchestra og Johnny Logan som har glæde af Thomas’ store talent og dedikation.
Han har optrådt med DJ’s både nationalt og internationalt og har på det seneste gjort sig bemærket på udgivelser med den LA-baserede synthwave-gruppe The Midnight, som har eksplosivt voksende succes i hjemlandet USA.

Hos VoksenDisco kan du booke Thomas med vores dj/sax løsning eller med pakken ”Lets Dance” hvor du får dj, saxofonist & percussionist i samme pakke.

perkussionister

Vi er stolte af at kunne præsentere en af landets bedste perkussionister og trommeslager. Vil I have en oplevelse til Jeres fest som sent vil glemmes, kan vores perkussionister bestilles med pakke 4. Her får I dynamik og fest for fuld hammer, når triokombinationen bestående af en bryllups dj, saxofonist og perkussionist sparker dansegulvet i gang med nøje udvalgte hits. Denne pakke anbefaler vi at I booker i særdeles god tid, da det kræver en del logistik fra vores side af, og flere ledige kalendere. I kan læse mere om hver enkelt under deres profil.

Image
Perkussionist, Bryllup, Dj, Jeppe
Jeppe er en af VoksenDiscos’ kompetente musikprofiler, som vi er glade for at have hos os. Han har de sidste 3 år spillet hos os i forbindelse med vores pakke ”Lets Dance”, og vi bruger ham sammen med vores dygtige djs og saxofonister til at skabe unikke festoplevelser og events udover det sædvanlige.

Jeppe leverer altid et veloplagt show og sætter med garanti ekstra fut i jeres allerede overophedede dansesko. Han er en garvet perkussionist og trommeslager som siden 2005 har indtaget scenerne i både ind- & udland med navne som Natasja, Klumben & Raske Penge, Kenneth Bager, Pharfar, Shaka Loveless, Wafande, Cecilia, Isam B. med flere.
Han behøver ikke en yderligere introduktion, men bør opleves live.

Guitarist

Image
Info på vej


Bryllup Saxofonist