Voksendisco

Bryllup Dj
Med navnet VoksenDisco prøver vi at illustrere, at I får voksne og erfarne DJ´s som spiller for alle gæsterne. Musikken er altid varieret, og der spilles også meget nyt musik.

Vi er et familieejet firma, som siden 1997 har beskæftiget os med at levere DJ’s til fester overalt i Danmark. Vi er to fuldtidsansatte. Camilla arbejder med bookinger og projektplanlægning, og Casper er DJ samt teknisk ansvarlig for vores lager. Både kontor og lager ligger i København, og det er også her vi som udgangspunkt kører ud fra, når vi skal spille til Jeres fest.

Casper startede med at spille i ungdomsklubben i 1997. Herefter stod private ungdomsfester for skud, og i 2002 gik udviklingen rigtig stærkt, da Casper startede med at spille klub-gigs hver weekend. I 2005 fik Casper nok af klubberne, og han søgte andre udfordringer. Siden 2005 har Casper udelukkende spillet til bryllupper, fødselsdage, firmafester og receptioner. Siden er det blevet til mange gode oplevelser for både Casper og hans kunder.

“Vores erfaring har lært os, at festen får den største succes hvis “musikken” er lydhør overfor kundens ønsker”. På den måde kan vi matche musikken til hver individuel kunde.
VoksenDisco v/Casper Behrendt
CVR.: 34 38 53 00
Bank: NYKREDIT
Reg.: 5471 Konto: 0001205872
Casper Bryllup Dj Voksendisco