Voksendisco

Bryllup Dj
Voksendisco (tidligere diskotek MICA) er opstartet af den stadig aktive bryllups-dj Casper Behrendt, som til daglig er ambulanceredder, gift med Camilla, far til 2 og bosiddende i København. Musik har altid været hans store interesse, og Casper har mere end 21 års erfaring med afvikling af mobildiskoteker. Igennem årene har Casper og hans kollegaer leveret festmusik som har fået personer i alle aldre ud på dansegulvet, og nogle af vores referencer kan ses på trustpilot.
Casper startede med at spille i ungdomsklubben i 1997. Herefter stod private ungdomsfester for skud, og i 2002 gik udviklingen rigtig stærkt, da Casper startede med at spille klub-gigs hver weekend. I 2005 fik Casper nok af klubberne, og han søgte andre udfordringer.

Siden 2005 har Casper udelukkende spillet til bryllupper, fødselsdage, firmafester og konfirmationer. Siden er det blevet til mange gode oplevelser for både Casper og hans kunder.

“Vores erfaring har lært os, at festen får den største succes hvis “musikken” er lydhør overfor kundens behov”. Derfor sætter vi os altid ind i de ønsker kunden har, for på den måde at matche musikken til hver individuel kunde. Vi er ikke for stolte til at erkende hvis vi ikke kan løse en given opgave, og vi vil hellere takke nej, end at lave et dårligt arrangement.
VoksenDisco v/Casper Behrendt
CVR.: 34 38 53 00
Bank: NYKREDIT
Reg.: 5471 Konto: 0001205872
Casper Bryllup Dj Voksendisco