This image for Image Layouts addon

DJ'S

Vi tilbyder forskellige dj’s som alle er allround. De fornemmer stemningen til festen og spiller for alle. Det handler om at skabe en rød tråd gennem festen, så der er musik for alle. Alle vores dj’s tager selvfølgelig imod musikønsker med et smil.

Ca. 1 uge før festen kontakter dj’en dig. Her tales musikken igennem og de øvrige detaljer gennemgås. Hvis dj’en skal spille under middagen, har han på dette tidspunkt allerede kontaktet både feststedet og toastmasteren, og aftalt i detaljer hvordan aftenen forløber, lige fra get-in til akkompagnering af festsange.

Hold musemarkøren over billederne for at læse mere om hver enkelt dj. 

Casper

Casper har spillet som dj siden 1997 & i 2002 blev han professionel dj. 

Når du booker ham er du sikker på der er gang i dansegulvet, & der er ingen grund til at lade danseskoene blive derhjemme.

Casper har spillet til mange slags fester med alt fra 20 gæster til en børnefødselsdag til store firmafester med mere end 2000 gæster. 

Han har spillet på diskoteker i både ind- & udland, varmet op for nogle af de største danske artister & været radiovært i en længere årrække, & så er han ikke bleg for at spille det musik gæsterne gerne vil høre, de numre du elsker & det som får Jer på dansegulvet. Desuden har han i flere år spillet landet tyndt for Prime, som i 00-erne var et landsdækkende og meget anderkendt bookingbureau for djs.

Til daglig er Casper ambulancebehandler & førstehjælpsinstruktør.

Lille Lars

Lille Lars er en af vor tids største og mest kendte radio- & dj-personligheder i Danmark. Han er kendt fra The Voice, Radio 100 og Nova FM, hvor han sammenlagt har lavet radio i mere end 30 år. Lige siden han begyndte som radiovært, har han også været dj, og i dag kan det ikke længere tælles hvor mange fester han har spillet til. Han har en musikviden der gør Henrik Milling misundelig, og så forstår han at formidle den til dansegulvet, så det er fyldt fra start til slut. Derudover har han spillet på mange festivaler og til mange events. Vi nævner blot Vi Elsker 90’erne, Skanderborg Festival og Odense Eventyrløb

I vores øjne er han en kæmpe personlighed med sin charme, rummelighed og altid behagelige måde at behandle andre mennesker på.

Lille Lars kan bookes som dj eller konferencier. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

Nicolai

Nicolai startede som 17-årig med at spille på diskoteker, og som 20-årig begyndte han at spille til private- & firmafester. Han er en glad og udadvendt dj, der sætter en ære i at skabe de perfekte musikalske rammer for en god fest.

I en del år lavede han radio på amatørniveau, men det viste sig at Nicolai havde talent for radio, hvorfor han senere begyndte at lave radio på professionelt plan. Derfor ligger det ham ikke fjernt at bruge mikrofonen i det omfang I ønsker det, hvorvidt det skal være som entertainer, eller blot når natmaden skal annonceres.

Nicolai spiller alle de store hits fra 50’erne og frem til i dag. Han gør det med et twist, og hele vejen igennem er det nøje udvalgt dansemusik, baseret på mere end 20 års erfaring.

Nicolai har i 2019 25-års jubilæum som dj og hans CV tæller bl.a.: Christiansborg, BRF Kredits store årlige julefrokost samt H. K. H. Kronprins Frederik og H. K. H. Kronprinsesse Marys’ bryllup.

Nick

Nick er en fantastisk dygtig dj og den mest erfarne dj dj vi kan tilbyde. Nick startede med at spille i 80’erne, og har været rundt i alle kroge af Danmark samt spillet i udlandet.

Nick spiller musik for Jer, og ikke sig selv, og han gør det med måde & stil. Han er en af vores foretrukne dj’s når det gælder musik hvor alle til festen skal danse.

Nick er rolig, meget hjælpsom, loyal og en altid frisk og smilende dj, og som han selv siger, så er hans opgave at finde alle de hits I ikke kan stå stille til.

Nick kan også bookes som video-dj. Her spiller han primært musik fra 80’erne, med originale musikvideoer som bliver afspillet via projektor eller på tv-skærme. Derudover laver han selv remix’ af både nye og gamle hits.

Morten R.

Siden 2005 har han spillet musik for alle, og Morten er en meget dygtig og erfaren bryllups-dj.

Bryllupper, fødselsdage og firmafester er blot nogle af de typer fester han formår at spille til ”ug”, men indimellem står natklubberne for tur. Spørger man Morten selv, foretrækker han absolut et bryllup, hvor stemningen er intim og hyggelig, og hvor hver en lille detalje tæller.

Han spiller hits fra de glade 60-ere frem til nutidens bedste toner, som samler alle på dansegulvet. Han er rolig og har fokus på den gode musik, og samtidig sætter han en ære i at det er Jeres fest og ikke hans egen. Ønsker er velkomne, så længe de stemmer overens med Jeres forventninger.

Morten har det meste populære musik hvilket betyder at I og Jeres gæster vil blive ført frem og tilbage mellem dengang og i dag. Morten spiller musik så der er noget for alle.