This image for Image Layouts addon

Info

VoksenDisco.dk har et stort udvalg af artister & dj’s, som alle løfter festen og hjælper med den helt rigtige stemning til dansegulvet. Så hvad enten du skal sætte rammerne til en reception eller sparke gang i dansegulvet, så kan du være sikker på, at du finder den helt rigtige løsning hos os.

Vi tilbyder udlejning af lyd, lys og scene alt efter hvilke ønsker du har, og er leveringsdygtige i hele Danmark uanset hvilken type arrangement det drejer sig om.

Vi er din professionelle sparringspartner som tager ansvar og hjælper med valg af artist, planlægning samt koordinering og afvikling til ethvert arrangement. Vi arbejder i kulissen og er vant til at arbejde med alt omkring scenen. 

Bryllupper er definitivt vores speciale, og vi hjælper Jer gerne fra start til slut med valg af artist, planlægning samt koordinering og afvikling, så det eneste I skal koncentrere Jer om er Jeres bryllupsfest.

Har du brug for en løsning som ikke er nævnt, skræddersyer vi den gerne sammen med dig. Kontakt os på telefon 81713121 eller på e-mail: kontakt@voksendisco.dk for yderligere information.

Ved alle henvendelser vil vi som udgangspunkt altid kontakte dig pr. telefon for bedre at kunne imødekomme dine behov og ønsker. Her starter sparringen, og du kan være helt sikker på, at vi sætter en ære i at skræddersy den perfekte løsning til dig, så den matcher dine ønsker og behov.