This image for Image Layouts addon

Reception

Der er intet som musikken til en reception der sætter stemningen mere, og den er mindst ligeså vigtig som den er til ethvert andet dansegulv med respekt for sig selv. Musik har nemlig en særlig evne til at skabe en følelse af samhørighed, og den rette musik sørger for at gæsterne føler sig velkomne og godt tilpas. Desværre oplever vi at musikken ofte bliver valgt fra til netop receptioner.

Først og fremmest er det vigtigt at afklare hvilken type musik du ønsker til receptionen. Skal det være solisten der skaber en autentisk og nærværende stemning, eller skal det være trioen med mere musikalsk energi? Eksempelvis et jazz dinner- & danseband med topprofessionelle musikere med referencer til nogle af de førende danske musiknavne?

En ting er sikkert. Den rette musik får enhver reception til at fremstå fuldendt og uanset hvad, bidrager musikken altid til en hyggelig atmosfære. Musikken afstresser også og gør folk mere behagelige og imødekommende. 

Hos voksendisco.dk tilbyder vi dj’s, saxofonister og guitarister som alle er vant til at spille behagelig baggrundsmusik, der ikke forstyrrer når der skal hygges i en afslappet atmosfære.

Til receptioner anbefaler vi altid vores dekorations-belysning, som sammen med musikken medvirker til en hyggelig og afdæmpet atmosfære. Hvis receptionen afholdes i et typisk kedeligt kontorlokale, giver lamperne en varme og hygge som hjælper med at ændre rummet så det slutter sig omkring gæsterne.

Via vores samarbejde med et af landets førende bookingbureauer, tilbyder vi også anden live musik og underholdning til receptionen. Kontakt os for mere information.