This image for Image Layouts addon

SAXOFONISTER

En saxofonist er et festligt input til ethvert arrangement, og uanset hvilken løsning du vælger, vil han kunne bidrage med noget helt unikt til dit arrangement. Hos voksendisco.dk er vi stolte af at repræsentere nogle af branchens bedste saxofonister. Med hver deres force, bidrager de alle til en live oplevelse udover det sædvanlige enten alene eller sammen med en af vores dygtige dj's.

Vores bud på en virkelig fed løsning er den vi i daglig tale kalder dj/sax pakken (pakke 3). Samspillet mellem dj'en og saxofonisten er levende, og med deres fælles toner er det en løsning der ofte bliver benyttet til mange forskellige typer arrangementer. 

Når vores saxofonister spiller alene eller med et band varierer spilletiden naturligvis meget, men sammen med vores dj's spiller de typisk 1-2 timer. Saxofonisten spiller med på 2-3 sange, og holder en kortere pause. Man skal huske på, at saxofonen er et meget monotont instrument, som ikke bør stå alene. Derfor vil det unikke og lækre forsvinde, hvis saxofonisten spiller med konstant.
This image for Image Layouts addon
Dj'en spiller musik hvor der er overgange eller passager som det også hedder. På denne måde giver han plads til saxofonisten, og sammen omdanner de musikken til deres eget lækre remix. 

Nævneværdigt er også, at en af de helt store fordele ved at booke vores løsning med dj'en og sax'en der spiller sammen er, at du får fornemmelsen af at du har en live duo stående men til den halve pris, og yderligere er du ikke låst fast på et bestemt repertoire. Som kunde vil du altid kunne ønske dine yndlingssange, og du kan være sikker på at de bliver spillet til festen. 

Vi anbefaler at du finder den saxofonist du syntes passer bedst, og derefter kontakter os for at høre nærmere om de mange muligheder. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for nærmere rådgivning omkring valg af den rette saxofonist.


Daniel

Hvis der skal være gang i dansegulvet, er en dj et godt og solidt valg til let og effektivt at sparke den rette stemning i gang. Men skal festen op på et helt andet niveau, findes der ikke noget federe end en saxofonist til at jamme med på de sange som dj’en spiller.

Personligt elsker jeg at jamme til pop, disco, house, dance og andet EDM-musik. Jeg har stor erfaring med dette, og jeg har nydt hvert et øjeblik, og har virkelig formået at spille festen ud i en anden dimension. Jeg har erfaringer fra mange private selskaber, men også fra natklubber både i Danmark og Sverige. Typisk spiller jeg sammen med en dj, men I kan også booke mig uden.

Kombinationen med dj og sax kan også bruges til at skabe lounge-stemning eller ved fester som f.eks. receptioner, events, frokoster eller anden baggrundsmusik. Her er tempoet helt i bund, og der er fokus på at skabe en smooth stemning med masser af rum til at tale henover musikken.

Johan

Johan er en af landets bedste saxofonister indenfor jazz, blues og funk. Han har mere end 10 års erfaring på den professionelle musikscene og har spillet i ind- og udland med bands og artister som bl.a. Burhan G, Natasja, Pink Floyd Project, Miss Mukupa, The Blue Van, Per Vers og D/Troit. Dertil diverse jazzbands som Tivoli Big Band og Monday Night Big Band samt egne projekter som Jazz Five, Tuesday Night Brass Band og Babylove & the van Dangos, med hvilke han har udgivet en lang række albums.

Johan har stor erfaring med bryllups dj og saxofon og har spillet til et utal af bryllupper, fødselsdage og firmafester for VoksenDisco. Fælles for alle optrædener er indlevelse, stor musikalitet og at musikken kommer ud over scenekanten og involverer publikum i festen.

Peter

Peter startede karrieren da han var 13 år gammel, og en stor del af tiden i ungdomsårene blev brugt på den lokale musikefterskole. Igennem ungdommen fik han undervisning indenfor genrerne jazz, swing & blues, & i starten af 90’erne var han en del af The Blues Brothers Experience. I 1996 blev han inviteret til åbningen af det daværende Diskotek IN i København, hvor han efterfølgende blev fast inventar i mange år.

I 1997 mødte han Paw Lagermann fra Infernal, som han igennem 90’erne og 00’erne producerede flere numre sammen med. I 1998 udgav de albummet Infernal Affairs, som blev en kæmpe succes landet over, med over 80.000 solgte eksemplarer. Efter udgivelsen turnerede Peter sammen med Infernal, DJ Aligator og den danske musik-duo Musikk.

Peter er med sine mange års erfaring i top-10 i Europa, når det drejer sig om dj/Sax løsningen. Uanset hvilket arrangement det drejer sig om, er resultatet er altid det samme.

Med Peter er i sikret et fyldt dansegulv fra start til slut.

Jeppe

Jeppe er uddannet saxofonist fra RMC i København. Han er aktiv musiker indenfor jazz, blues, soul og pop.

Han spiller bl.a. med festgruppen Jazz Five og Jack Street og skriver musik til sin egen gruppe. Derudover underviser han også andre saxofonister, og Jeppe er en multikunstner, da han stort set kan spille på alle instrumenter.

Jeppe havde sin debut med at spille sammen med dj’s, da han tilbage i 2008 spillede med dj-legenden Kjeld Tolstrup inden hans alt for tidlige død. Siden dengang har han fast spillet sammen med forskellige dj’s rundt omkring i Danmark. Den dag i dag er Jeppe en fast del af teamet hos VoksenDisco og har været det de seneste 6 år.

Jeppe elsker at give den gas med sit udadvendte groovy spil, og bidrager altid positivt til den festlige stemning. Han sætter en ære i at tilføre dj-oplevelsen et ekstra niveau, og formår at levere et virkelig levende kick til musikken.

Ole

Ole er uddannet fra det Jyske Musikkonservatorium i 2002, men startede allerede med at spille klarinet i 1982. I dag mestrer han de fleste blæseinstrumenter. Ole er teoretisk virkelig dygtig, og har udover at spille hver weekend også undervist på musikskoler i mange år.

Han har spillet med flere kendte artister og er nuværende medlem af blandt andet The Pink Floyd Project. Ole er en flamboyant saxofonist som altid møder stilren op uanset festtype. Han er hurtig til at læse dj’ens spillestil, og det giver et naturligt flow som var han en original del af det aktuelle nummer der spilles.

Steven

Steven flyttede til Danmark fra hans hjemby Sacramento, Californien tilbage i 2010, og der gik ikke lang tid før, at Steven havde cementeret sit navn i den danske musikbranche som en dygtig saxofonist.

 Klumben & Raske Penge var en af de første grupper, som fik øje på den unge amerikanske saxofonist, & de tog ham hurtigt til sig, som en del af deres faste musikalske stab. Steven spillede i mange år sammen med Klumben & Raske Penge, & en af de helt store oplevelser fik han da også sammen med gruppen, da de i 2014 spillede på Orange Scene på Roskilde Festival for tæt ved 60.000 gæster.

Steven er også en anerkendt producer, & blandt mange har han indspillet musik sammen med Isam B fra Outlandish, Pato Siebenhaar, Ane Trolle & Morten McCoy.

Professionelt har Steven spillet saxofon i mere end 20 år, & han er en multikunstner som mestrer de fleste musikinstrumenter.

Det kan nævnes at Steven har spillet i mere end 24 lande fordelt på alle kontinenterne, mange af disse jobs sammen med DJ’s.

Thomas

Thomas er med sin saxofon en stærk stemme i musikken. Han har en bred musikalsk erfaring med sig, og har stået på scenen bag mange store danske artister, herunder Thomas Helmig, Rasmus Seebach og Medina. For tiden er det Lukas Graham, The Antonelli Orchestra og Johnny Logan som har glæde af Thomas’ store talent og dedikation.

Han har optrådt med dj’s både nationalt og internationalt og har på det seneste gjort sig bemærket på udgivelser med den LA-baserede synthwave-gruppe The Midnight, som har eksplosivt voksende succes i hjemlandet USA.

Stefan

På trods af at vi med stolthed siger vi alle har mere end 20 års erfaring, gælder dette dog ikke Stefan. Stefan er vores absolut yngste dj, med blot 6 års erfaring som dj. Dertil skal lægges 16 års erfaring som saxofonist.

Stefan er en humørbombe uden lige, og det smitter af på alle han er i kontakt med. Med hans friske musikstil, får han alle på gulvet i løbet af festen, og hvis lejligheden byder sig og stemningen er til det, kan han godt finde på at give et nummer på hans saxofon og fyre nogle lækre toner af til hans dj-mix. Noget der hos mange er et stort hit.

Stefan spiller primært som dj til fødselsdage, firmafester, bryllupper og receptioner.