Voksendisco

Sammen skaber vi den bedste fest. Du leverer rammerne, vi leverer musikken.

Voksendisco.dk’s faste team består af erfarne og professionelle dj’s & musikere som elsker at spille musik. Vi har samlet nogle af branchens bedste under samme tag, fordi vi vil være garant for god festmusik for alle gæster. Med base i København leverer vi musik til arrangementer i alle størrelser i hele Danmark samt den sydligste del af Sverige.

Siden 1997 har vi formidlet dj’s til fester i hele Danmark. Vi er fast leverandør til flere af de store eventfirmaer, som vægter kundeservice og faglig stolthed højt. Her leverer vi dj’s og musikere til mange firmafester. Vores egne kunder er primært bryllupskunder og årligt spiller vi mere end 80 af slagsen. Udover bryllupper spiller vi også til en del fødselsdage, konfirmationer, børnefødselsdage, sølvbryllupper og receptioner.

Bag VoksenDisco.dk gemmer der sig en erfaren dj med snart 23 års erfaring. CV’et er langt, men kort kan det nævnes at han er tidligere radiovært og så har han spillet i både ind- & udland. Han har spillet med nogle af de største danske navne på store klubber og festivaler, og gennem årene er det formentlig blevet til mere end snart 1.000 fester. Du kan læse mere om Casper under hans profil.

Casper kan ikke køre firmaet alene, og har derfor allieret sig med hans bedre halvdel, Camilla. Det er hende der ”sidder i den anden ende”, og tager sig af alt det administrative. Hun er også bindeleddet mellem kunden, musikeren & dj’en. Hun har stor kontorerfaring fra de sidste 13 år, hvor hun størstedelen af tiden har siddet med markedsføring, økonomistyring og kundeservice, sidstnævnte hvor hun flere gange har udmærket sig med flotte resultater.