Musik under middagen

Musik under middagen

Hvad enten det er et bryllup eller en firmafest, så er det et populært valg med musik under middagen, fordi musikken skaber en afdæmpet og hyggelig atmosfære.

Casper fra voksendisco.dk forklarer om ”dinnermusik”. Ofte spørger kunderne mig om de skal vælge dinnermusik til eller fra, og typisk drejer det sig om nogle få 1000 kr. de kan spare. Jeg anbefaler altid dinnermusik af flere årsager. En af de væsentligste årsager er at udstyret bliver sat op inden gæsterne ankommer, så vi på den måde undgår at forstyrre senere på aftenen når gæsterne sidder og spiser. Den anden af de to væsentligste årsager er, at det giver en bedre stemning hvis dj’en eller artisten er med fra starten af. Det medvirker til en mere hyggelig og intim stemning, og som sagt er det ofte få 1000 kr. der gør forskellen. Det man får ud af differencen er det hele værd.

Vi tilbyder flere løsninger i form af musik under middagen. Generelt vil det være klassiske hits som kan få enhver til at nynne med der bliver spillet, og lydniveauet bliver konstant tilpasset festen. Det er typisk kunden selv der styrer skålesange mv., men artisten eller dj’en kan selvfølgelig spille med på de mest kendte festmelodier. Som aftenen skrider frem og stemningen stiger, skrues der op og gøres klar til dans.
Musik under middagen
Det er vigtigt at man som kunde ikke låser sig fast på prisforskellen der er på pakkerne med og uden dinnermusik. Hvis der er flere hundrede gæster til et arrangement, kræver det typisk ekstra udstyr under middagen, da gæsterne der sidder tættest på højtalerne ellers vil blive ”blæst omkuld” af lyden hvis dem bagest skal kunne høre noget. For at imødekomme dette, leverer vi altid ekstra anlæg, så lydniveauet bliver jævnt fordelt i hele lokalet og alle kan tale sammen.

De oftest bookede løsninger er Pakke 2, Bryllupspakken og Firmafestpakken hvor det er vores dj’s der spiller hyggelig og afdæmpet musik, men en anden populær løsning er vores guitarist som du kan læse mere om her. Vores guitarist spiller og hygger om gæsterne med sin fantastiske stemme og akustiske guitar. Musikken er alsidig med både danske og udenlandske soul, pop & jazz-evergreens, og det hele foregår selvfølgelig i en hyggelig og afdæmpet atmosfære.

Den mest prisvenlige løsning er vores Soundboks. Her har du mulighed for at være din egen dj og styre musikken under hele festen. Læs mere om leje af vores Soundboks her. 

Via vores samarbejde med et af landets førende bookingbureauer, tilbyder vi også anden live musik og underholdning under middagen. Kontakt os for mere information.